خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه کله جوش (کال جوش)
طرز تهیه کله جوش (کال جوش)

طرز تهیه کله جوش (کال جوش)

کله جوش یا کال جوش غذایی سنتی و بسیار مشهور است که در برخی شهرها با اشکنه کشک هم معروف می باشد. این غذا به طور سنتی متعلق به اصفهان است اما به طور عمده و گسترده در سایر استانها هم مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه کله جوش , کال جوش, اشکنه کشک

طرز تهیه کله جوش (کال جوش)

کله جوش غذایی بسیار پرخاصیت، خوشمزه و اشتها آور است. طرز تهیه این غذا را در بخش آموزش آشپزی مجله ما خیلی با حالیم ببینید.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای ۳ نفر

فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد (بزرگ)
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری
کشک ۱ کیلو (ساییده شده)
گردو ۲ قاشق سوپ خوری (پودر شده)
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کله جوش

ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و در روغن بسیار داغ سرخ می کنیم.

گردو را کوبیده یا آسیاب کرده و یا با چاقو خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه در پیاز تفت می دهیم.

۲ پیمانه آب به غذا اضافه کرده و وقتی مواد یکی دو تا قل زد کشک را به آن اضافه می کنیم.

در ظرفی جدا نعنا داغ درست کرده و به غذا اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا غذا جوش بخورد و کمی آبش تبخیر شود.

زیرش را خاموش میکنیم. به همین راحتی و به همین خوشمزگی!!

 

طرز تهیه کله جوش , کال جوش, اشکنه کشک

نکات:

 گردو بهتر است با چاقو خرد شود تا زیر دندان بیاید البته باز هم سلیقه ایست.

 من یک بار زعفران به غذا اضافه کردم ولی برعکس همیشه خوب نشد …پیشنهاد میکنم شما هم این کار را نکنید.

 سعی کنید از نان خشک محلی برای خوردن این غذا استفاده کنید.

  تا حد ممکن از کشک های صنعتی استفاده نکنید چون طعم خوبی ندارند و غذای شما اصالت خود را از دست میدهد.

 گردو را میتوانید بیشتر یا کمتر استفاده کنید. خوشمزگی غذا با وسع اقتصادی شما رابطه مستقیم دارد، چون گردوی بیشتر مسلما غذای خوشمزه تری را به شما میدهد!!!

 

منبع : سوران


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :3 میانگین رای ها :3.33 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas