خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

مواد اولیه کباب کوبیده,کوبیده روی گاز,تهیه کباب کوبیده در منزل,کوبیده,کباب
طرز تهیه کباب کوبیده

آماده سازی: ۲ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

برای ۵ نفر

گوشت            ۱کیلو (نیم کیلو گوشت ران گوساله چرخ کرده و نیم کیلو قلوه گاه یا گوشت سردست چرخ)
نمک                ۱قاشق مرباخوری
زعفران             ۱قاشق غذاخوری (دم کرده)
بیکینگ پودر      نصف قاشق چایخوری
پیاز                  ۳۰۰گرم (رنده شده)
کباب کوبیده در واقع معروف ترین و محبوب ترین غذای ایران است که طبخ آن در
سایر کشورها هم رواج دارد و اکثر افراد غذای ایرانی را با کباب کوبیده
میشناسند!

طرز تهیه کباب کوبیده:

ابتدا همه گوشتها را دوبار با دنده
ریز چرخ گوشت، چرخ می‌کنیم و بدون پیاز ورز می‌دهیم پیاز را چرخ یا رنده
ریز می‌کنیم. پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و نمک را به آن اضافه
می‌کنیم سپس به طور کامل ورز می‌دهیم تا چسبندگی پیدا کند.در نهایت زعفران و
بیکینگ پودر را اضافه می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم. یک مشت از گوشت بر
می‌داریم و روی سیخ می‌گذاریم. دستمان را داخل آب گرم می‌زنیم و کباب را با
دست صاف می‌کنیم. کباب را که روی سیخ زدیم به مدت یک ساعت در جای خنک
می‌گذاریم تا بماند و بعد روی منقل یا کباب پز یا کباب گردان کباب میکنیم
البته مقداری گوجه و فلفل هم به سیخ زده و برای سرو به همراه کباب آماده
میکنیم.

مواد اولیه کباب کوبیده,کوبیده روی گاز,تهیه کباب کوبیده در منزل,کوبیده,کباب

نکات:

۱)خیلی مهم است که بدانید از گوشت تازه، کباب کوبیده به عمل نمی‌آید، بهتر است گوشت ۲۴ ساعت در یخچال بماند.

۲) اگر کباب‌پز به اندازه کافی گرم نشده باشد کباب می‌ریزد.سعی کنید وقتی کاملا داغ شد از آن استفاده کنید.

۳) اگر کباب روی سیخ ریخت، کمی آرد سوخاری و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

۴)برای اینکه کباب روی آتش نریزد، ابتدا آتش باید تند باشد و خیلی سریع
سیخ‌ها را می‌چرخانیم. بعد از اینکه گوشت روی سیخ خودش را گرفت، آتش را
ملایم‌تر می‌کنیم. اگر روی منقل گوشت‌ها را کباب می‌کنیم، کمتر ذغال را باد
می‌زنیم و می‌گذاریم تا کباب مغز پخت شود.

۵) اگر گوشتمان خیلی چرب باشد، احتمال ریختن آن در آتش بیشتر می‌شود.

۶) در صورتی که دوست داریداز مقدار بیشتری پیاز استفاده کنید، باید آب آن را بگیرید.

۷)اگر گوشت را خیلی زیاد ورز بدهید احتمال ریختن گوشت خیلی کم میشود.


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :6 میانگین رای ها :4.17 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas