خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه کاناپ مرغ فینگر فود مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه کاناپ مرغ فینگر فود مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کاناپ مرغ فینگر فود مجلسی و خوشمزه

به کاناپ مرغ ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فود هاست که برای پیش غذای مراسم های رسمی و جشن تولدها مناسبه. در بخش آموزش آشپزی روش تهیه کاناپ مرغ را با هم می بینیم.

 

طرز تهیه کاناپ مرغ

روش پخت کاناپ مرغ

کاناپ مرغ – کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان کاناپ تهیه نمود. معمولا برای تهیه کاناپ مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شود.

برای تهیه کاناپ می توان از انواع کاتر استفاده نمود تا برش ها زیباتر و شبیه تر شود. معمولا کاناپ را در سینی های بزرگ می چینند و در کنار هم انواع مختلف آن را سرو می کنند.

 

 

مواد لازم

سینه مرغ

خیارشور

هویج

پیازچه

جعفری

گردو

سس مایونز

نمک و فلفل

 

طرز تهیه کاناپ مرغ

سینه مرغ را پخته و گوشت را از استخوان جدا می کنیم.

همه مواد را میکس کرده و در یخچال کمی استراحت می دهیم.

دور نان های تست را گرفته یا با کاتر به شکل دلخواه در می آوریم.

از مواد روی نان تست گذاشته و نان دیگری را روی مواد قرار داده و به دلخواه تزئین می کنیم.

 

طرز تهیه کاناپ مرغ

طرز تهیه کاناپ مرغ به روشی دیگر

مواد لازم

سینه مرغ پخته    ۱ پیمانه پر
نان تست    ۶ برش به دلخواه
پیازچه    ۲ عدد
سس مایونز   ۶ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده   ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و پرک بادام تست شده به دلخواه

 

طرز تهیه کاناپ مرغ و سبزیجات

نان تست را به سایز و مدل دلخواه قالب بزنید . برای قالب زدن از کاتر های فلزی یا پلاستیکی شکل دار استفاده کنید.

مرغ پخته شده را خرد و ریش ریش کنید و با نصف میزان سس مایونز مخلوط کنید . به مرغ پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید . بهتر است فلفل ها رنگی باشند.

در کنار سبزیجات می توانید از سبزی های معطر  مثل ریحان و نعنا نیز چند برگ استفاده کنید.

روی نان تست ها با کاردک یا چاقو یک لایه نازک سس مالیده و مواد را روی نان ها بگذارید.

میزان مواد باید مقداری باشد که مرکز نان را پر کند و اطراف حدود یک سانتی متر باقی بماند.

پرک بادام تست شده را کمی روی کاناپ ها بپاشید و با کمی پاپریکا به کاناپ رنگ بدهید.

 

 

منابع:پرنیان مدیا/کانال آشپزی سپیده


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas