خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه پیتزای سیب زمینی
طرز تهیه پیتزای سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای سیب زمینی

طرز تهیه ,طرز تهیه پیتزا,تهیه پیتزا,پیتزای سیب زمینی ,غذا مخصوص ترکیه ,پای سیب زمینی ,آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه,سایت آشپزی,غذای ایرانی
طرز تهیه پیتزای سیب زمینی

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

آرد                                              

۳ قاشق غذاخوری

سیب زمینی
۱ کیلو گرم( پخته و رنده شده )
تخم مرغ
۳ – ۲ عدد
سوسیس
به میزان لازم
هویج                                                  

به میزان لازم

پنیر پیتزا                                              

به میزان لازم

ذرت                                                          

۱۰۰ گرم

نخود فرنگی                                         

به میزان لازم

قارچ
به میزان لازم (خرد شده)
بکینگ پودر                                  

۱ قاشق مرباخوری

برنج پخته شده                                    

به میزان لازم

بادمجان
۲ عدد (ریز خرد شده)
فلفل دلمه ای                                       

به میزان لازم

کدو                                         

۲ عدد (ریز خرد شده)

این غذا مخصوص ترکیه است.

نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی است.
طرز تهیه :

داخل ظرف مورد نظر دو عدد تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپخوری آرد معمولی یا سوخاری و بکینگ پودر و نمک و ادویه اضافه میکنیم. ادویه مخصوص ترکیه ای ها کیمیون نام دارد. که تقریباً معادل زیره است. شما هر ادویه ای که مناسب دیدید استفاده کنید.
کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به صورت خمیر درآید. اگر لازم باشد باز آرد اضافه میکنیم.

خمیر را ته قالب چرب شده به حالت خمیر پیتزا پخش میکنیم.
در ظرف دیگر سوسیس، قارچ، یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم.

استفاده از تخم مرغ در اینجا برای این است که مواد به خمیر بچسبد.

بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوان از زیتون بدون هسته هم استفاده کرد.
مقدار
کمی روغن روی مواد میریزیم و سپس مواد را روی خمیر میریزیم و روی آنها
پنیر پیتزا میپاشیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع طبقه بالا میگذاریم
بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا
نیز آب شود.

اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا
را روی مواد نریزید وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن
ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش
بهتر است و پنیر خشک نمیشود.

میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر
هم تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد آن
را داخل مایکروفر به مدت ۲ دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر نیز آب شود.

طرز تهیه پیتزای سیب زمینید


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas