خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » طرز تهیه نان پن جیک ارمنی خوشمزه برای مدرسه بچه ها
طرز تهیه نان پن جیک ارمنی خوشمزه برای مدرسه بچه ها

طرز تهیه نان پن جیک ارمنی خوشمزه برای مدرسه بچه ها

نان پن جیک یکی از نان های مغزدار و خوشمزه ارامنه هست. طعم نان پنجیک شبیه پیراشکی است اما نوع رژیمی‌ آن، چون بجای سرخ کردن در روغن فراوان، در فر‌ پخته میشه.

اگر کسی‌ هوس پیراشکی کرده ولی سرخ کردن در روغن فراوان براش مضره، زود دست بکار بشه و این نونهای خوشمزه را درست کنه.

 

طرز تهیه نان پن جیک

دستور پخت نان پن جیک

نان پن جیک از نان های خوشمزه ایه که برای تغذیه مدرسه بچه ها مناسبه. ظاهری شبیه به پیراشکی کرمدار داره منتها تو فر آماده میشه و سرخ نمیشه. در بخش انواع نان ، طرز تهیه این نان خوشمزه را ببینید.

مواد لازم خمیر نان پن جیک

آرد ۳۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱/۵ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری

 

مواد لازم کرم وانیلی نان پن جیک

شیر سرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری

 

طرز تهیه کرم وانیلی

شکر و نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را کم کم به آن بیفزایید. تخم مرغ را در آن بشکنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

روی حرارت متوسط قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد. وقتی‌ از حرارت برداشتید وانیل را اضافه کنید.

 

دستور تهیه نان پن جیک

همه مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، خمیر مایه ، شکر ) را با هم مخلوط کنید. سپس کره و تخم مرغ و شیر ولرم را ریخته خوب مخلوط کنید.

کمی‌ ورز دهید. خمیر را در ظرفی گذاشته و روی آن را بپوشانید. به مدت ۱/۵ ساعت در جای گرم بگذارید استراحت کند تا حجم خمیر ۲برابر شود.

بعد از این مدت خمیر را ۱ دقیقه دیگر ورز دهید. از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. تمام خمیر را چانه بگیرید.

در سینی فر‌ کاغذ روغنی بندازید و چانه ها را با فاصله در سینی بچینید. دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی سینی را بپوشانید و چانه‌ها را استراحت دهید.

سپس در فر‌ ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت، وقتی‌ نان ها سرد شدند از وسط تا نیمه برش داده و کرم وانیلی را داخل آنها بریزید.

نوش جان

 

نکته 

برای کرم داخل نان پن جیک میتوانید از کاسترد یا کرمفیل استفاده کنید.

 

 

منبع:کانال آشپزی سپیده-خانم وحدانی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas