دستور تهیه موس شکلاتی سه رنگ ، دسری زیبا و مجلسی
طرز تهیه موس شکلاتی سه رنگ را در بخش انواع دسر مجله ما خیلی باحالیم بخوانید.
مواد لازم برای موس شکلات تیره
۱ قاشق چای خوری ( ۳ گرم ) ژلاتین پودر
۲ قاشق غذا خوری آب
۲/۱ فنجان ( ۱۰۵ گرم) شیر
۱۷۵ گرم شکلات تیره مرغوب ریز خرد شده
۱ ۴/۱ پیمانه ( ۲۸۰ گرم) خامه زده شده
مواد لازم برای موس شکلات سفید
۲/۱ فنجان ( ۱۰۵ گرم) شیر کامل
۱۷۵ گرم شکلات سفید
۱ قاشق چای خوری ( ۳ گرم ) ژلاتین پودر
۲ قاشق غذا خوری آب
۴/۳ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) خامه زده شده
مواد لازم برای سس شکلات
۱۱۲ گرم شکلات تیره، (خرد شده)
۲/۱ فنجان (۸۰ گرم)خامه
۳ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
۱ قاشق غذا خوری روغن نباتی
۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه موس شکلاتی سه رنگ
اولین لایه دسر ما کیک شکلات است.
بعد از آماده شدن، کیک که خنک شد با استفاده از قالبهای مخصوص که به شکل لوله است کیک را قالب میزنیم و کنار میگذاریم.
مرحله ۱ : تهیه موس شکلاتی تیره
برای تهیه موس شکلاتی تیره ابتدا شکلات تیره را ریز خردکرده در یک کاسه بزرگ بریزید.
پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط میکنیم و ۵ دقیقه به آن استراحت میدهیم.
شیر را روی حرارت گذاشته و میگذاریم بجوش بیاید، وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمیداریم.
ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل شود.
مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خرد شده اضافه میکنیم و آن را به مدت ۲ دقیقه استراحت میدهیم تا گرمای شیر شکلاتها را ذوب کند.
سپس با همزن خوب هم میزنیم تا یک دست شود و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود.
در این فاصله خامه را خوب با ۱ قاشق شکر هم میزنیم تا سفت شود و به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط میکنیم تا یک دست شود.
موس شکلاتی تیره را داخل قالبی که کف آن را از قبل کیک شکلاتی قرار دادهایم میریزیم تقریبا یک سوم قالب را پر کند.
مرحله ۲ : تهیه موس شکلاتی سفید
روش تهیه موس شکلاتی سفید به ترتیب موس شکلاتی تیره است با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید استفاده میکنیم.
بعد از اضافه کردن خامه آن را داخل قالب روی موس شکلاتی میریزیم و به انداره چند میل بالای قالب را خالی میگذاریم برای ریختن سس شکلات.
مرحله ۳ : تهیه سس شکلات
برای تهیه سس شکلات ابتدا خامه، شربت ذرت یا عسل و روغن را در با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید بعد شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید.
در انتها عصاره وانیل را اضافه میکنیم، با همزن هم بزنید تا شکلاتها کاملا حل شود.
کمی که خنک شد آن را داخل قالب میریزیم. قالبها به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت شوند.
نکات مهم در تهیه موس شکلات سه رنگ
برای تزئین روی دسر ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب میکنیم. شیرین گندمکها را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
سپس آن را روی کاغد روغنی قرار میدهیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
برای خارج کردن آنها از قالب، ابتدا قالبها را در بین دو دست نگهدارید و آن را بچرخانید تا با گرمای دست شما موس از قالب جدا شود.
سپس با یک فشار به آرامی از انتهای قالب موس را خارج کنید.
روی آنها را با شیرین گندمک شکلاتی یا برادههای شکلاتی تزئین می کنیم و مقداری از سس شکلات را گرم میکنیم.
داخل ظرفی که میخواهیم موسها را سرو کنیم میریزیم و موس را روی آن میگذاریم.
اگر به قالبهای مورد نظر دسترسی ندارید از یک قالب گرد بزرگ استفاده کنید و موقع سرو برش بزنید.
اگر میخواهید طیف رنگی بیشتری داشته باشید، میتوانید مرحله تهیه موس تیره را با مقدار شکلاتهای کمتری انجام دهید تا به رنگ قهوهای در طیف مختلف دست یابید.
ما خیلی باحالیم