خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه غذاهای ترکیه ای . دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه + عکس
طرز تهیه غذاهای ترکیه ای . دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه + عکس

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای . دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه + عکس

طرز تهیه و پخت غذاهای ترکیه ای

در این سه بخش پایانی، قرار است شما را با دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه آشنا کنیم تا از پختن و خوردن آنها نهایت لذت را ببرید.

 

پیراشکی ترکیه ای (پوآچای توپی)

مواد لازم (برای خمیر) پیراشکی ترکیه ای

•    ۱/۳ پیمانه ماست

•    ۱ عدد تخم مرغ

•    یک فنجان کوچک روغن مایع

•    یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

•    آرد

•    پودر سوخاری

مواد لازم ( برای داخل خمیر )

•    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز درشت خرد شده

•    یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    یک عدد فلفل دلمه ای

•    نمک و فلفل سیاه

•    روغن

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای, طرز تهیه غذاهای ترکی, غذاهای ترکی پیراشکی ترکیه ای (پوآچای توپی)

 

طرز تهیه پیراشکی ترکیه ای

۱٫در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچک دیگری، بکینگ‌پودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید. ۲٫    آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد.

۳٫ کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد.

۴٫ سپس از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز کنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شکل توپ درآورید.

۵٫    خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغتلتانید. و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

۶٫ پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.

 

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای


سالاد نخود فرنگی

مواد لازم سالاد نخود فرنگی:

•    ۱٫۵ پیمانه نخود فرنگی

•    ۳ عدد خیارشور بزرگ

•    نصف استکان چایخوری ‌زیتون بدون هسته

•    شوید تازه

•    ۳ قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون

•    ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو 

•    نمک و فلفل

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای, طرز تهیه غذاهای ترکی, غذاهای ترکی سالاد نخود فرنگی

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی: 

۱٫    نخود فرنگی ها را بپزید و کنار بگذارید تا خنک شوند. ۲٫در این فاصله خیار شورها و شوید را ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید. نخودفرنگی های خنک شده را بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سیمیت نمکی

مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم کره

•    ۱۰ گرم بکینگ پودر

•    یک قاشق چایخوری نمک

•    ۲ قاشق چایخوری سرکه

•    یک فنجان کوچک روغن زیتون

•    آرد

•    ۱ عدد سفیده تخم مرغ

•    کنجد

طرز تهیه سیمین نمکی . طرز تهیه غذاهای ترکیه ای, طرز تهیه غذاهای ترکی, غذاهای ترکی
طرز تهیه سیمین نمکی
۱٫    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.۲٫
کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه،
بکینگ پودر، نمک، سرکه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه
کنید و ورز دهید.
۳٫    مقداری از خمیر را بردارید و به شکل حلقه
درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده
اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید.

۴٫    سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید.

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای


طرز تهیه پلو بلغور

مواد لازم پلو بلغور:

•    ۱٫۵ پیمانه بلغور گندم ترکیه

•    ۲ عدد گوجه فرنگی

•    ۱ عدد پیاز

•    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    دو و نیم پیمانه آب یا آب گوشت

•    ۵۰ گرم کره

•    نمک و فلفل سیاه

عکس طرز تهیه پلو بلغور طرز تهیه غذاهای ترکیه ای, طرز تهیه غذاهای ترکی, غذاهای ترکی
طرز تهیه پلو بلغور
کره را درون قابلمه متوسطی با حرارت ملایم آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. رب را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ریز شده، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. پس از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد بلغور گندم را همراه با آب گوشت درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید پخته شوند تا آب بلغور کشیده شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را دم کنید. 

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

بورک گوشت به شکل گل

مواد لازم بورک گوشت به شکل گل

•    ۲ عدد خمیر یوفکا

•    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

•    ۱ عدد پیاز

•    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    پنیر پیتزا

•    نصف پیمانه شیر یا ماست

•    ۱/۳ پیمانه روغن مایع

•    ۱ عدد تخم‌مرغ

•    نمک و فلفل

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای, طرز تهیه غذاهای ترکی, غذاهای ترکی

 

طرز تهیه بورک گوشت به شکل گل

۱٫ روغن را در تابه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه رب، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید. آنها را ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته شوند. ۲٫    خمیرهای یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.

۳٫در یک کاسه، سفیده تخم مرغ، ماست یا شیر را همراه با روغن مایع با هم مخلوط کنید. با قلم‌مو، از مخلوط تخم مرغ روی سطح یوفکاها بمالید. در قسمت پهن خمیر یک یا دو قاشق غذاخوری مایه گوشت قرار دهید. کمی پنیر موزارلا روی آنها بپاشید و سپس خمیر را لوله ای جمع کنید. سپس آن را به شکل حلزونی به دور خودشان بپیچانید. همه بورک ها را به همین شکل تهیه کنید. 

۴٫ سینی فر را با روغن چرب کنید. بورک هایی که به شکل گل در آمده را در سینی فر بچینید. با قلم‌مو از مخلوط شیر روی آنها بمالید و درون فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید.

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای . دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه + عکس


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :6 میانگین رای ها :4.33 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas