خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » طرز تهیه شیرینی سمسمیه مقوی و خوشمزه بدون نیاز به فر
طرز تهیه شیرینی سمسمیه مقوی و خوشمزه بدون نیاز به فر

طرز تهیه شیرینی سمسمیه مقوی و خوشمزه بدون نیاز به فر

سمسمیه یک شیرینی مقوی و خوشمزس که نیازی به فر نداره. این شیرینی برای افطار ماه رمضان و همینطور پذیرایی عید نوروز مناسبه.

 

شیرینی سمسمیه

دستور تهیه سمسمیه

شیرینی سمسمیه را درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرین. این شیرینی به خاطر داشتن عسل، کنجد و ارده خیلی مقویه.

 

مواد لازم برای تهیه سمسمیه

کنجد بو داده ۱ پیمانه

ارده ۱ قاشق سوپخوری

عسل ۱ قاشق سوپخوری

شیره ۱ قاشق سوپخوری

پودر نارگیل ۲ قاشق سوپخوری

خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم

 

شیرینی سمسمیه

 

روش تهیه سمسمیه 

ابتدا کنجدها رو بو داده، به این روش که یا داخل فر یا داخل تابه روی گاز. میزان تفت دادن بستگی به ذائقه ی شما دارد ولی سعی کنید زیاد سفید نباشد.

بعد از بودادن کنجد، عسل، شیره، پودر نارگیل و ارده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سینی یا قالبی که برای این کار در نظر گرفتید را چرب کنید. برای چرب کردن سینی یا قالب می توانید از روغن کنجد یا ارده استفاده کنید که طعم بهتری به شیرینی شما می دهد در غیر اینورت از روغن جامد استفاده کنید.

مواد را کاملا داخل قالب پِرِس کرده و خوب منسجم کنید.

با قلمو روی کار شربت یا عسل بزنید و روی آن را خلال بادام و پسته کامل بپوشانید.

بعد از این مرحله ظرف مورد نظر را داخل یخچال قرار داده تا مواد کاملا منسجم شود. این زمان یک ساعت کافی می باشد.

بعد از یکساعت از یخچال خارج کرده و برش بزنید .

 

منبع:کانال پخت و پز آسان


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :5 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas