خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » شیرینی عید : طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
شیرینی عید : طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

شیرینی عید : طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی یکی از انواع شیرینی شیک و لذیذه که برای پذیرایی در مراسم های رسمی بخصوص دید و بازدیدهای عید نوروز بسیار مناسبه. روش درست کردن این شیرینی مجلسی را در ادامه می بینید.

 

شیرینی اسکار گردویی

دستور پخت شیرینی اسکار گردویی

مواد لازم ؛

زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم ؛ ۷۵ گرم
آرد ؛ ۱۲۵ گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ ۵۰ گرم
هل ؛ ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه 

پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه.

در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید.

از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد.

خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید.

کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.

 

منبع:پیج فاطمه صادق پور/my.sweet_kitchen

 


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas