خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه شنیسل ماهی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شنیسل ماهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شنیسل ماهی خوشمزه و مجلسی

شنیسل ماهی یکی از غذاهای آسون و بی دردسره. خیلی خوشمزه  هستش. برای بچه هایی که زیاد اهل خوردن ماهی نیستن مناسبه. در بخش دستور پخت غذا همراه ما باشید.

طرز تهیه شنیسل ماهی,شنیسل ماهی,طرز تهیه شنیسل,شنیسل,ماهی

 

طرز تهیه شنیسل ماهی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۱ ساعت

 

مواد لازم برای ۲ نفر

ماهی ۴ قطعه (فیله بزرگ و بدون استخوان)
شیر   ۱ چهارم لیوان
آرد سفید ۱ چهارم لیوان
تخم مرغ ۱عدد
آرد سوخاری نصف لیوان
پودر سیر  نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل  به میزان لازم
زعفران   ۱ قاشق غذاخوری (آب کرده و غلیظ)

 

طرز تهیه :

ابتدا فیله های مرغ را شسته و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود.

آرد سفید ،پودر سیر ، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا یکدست شوند ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.

سپس زعفران را به آن بیفزایید و آن را بزنید تا یکدست شود.

داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در مخلوط آرد بغلتانید.

در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.

پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل به جای شیر از مقداری آبلیمو استفاده کنید.

۲)میتوانید شنیسل را تنها با آرد سوخاری،تخم مرغ،آبلیمو و پودر سیر تهیه کنید.

۳)بهتر است شنیسل در روغن زیتون سرخ شود.

۴)روغن باید کاملا داغ باشد تا شنیسل روغن زیادی به خود نگیرد.

 

 

منبع:سوران


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas