خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه سوپ لوبیا سبز . روش تهیه سوپ لوبیا سبز . طرز پخت سوپ لوبیا سبز
طرز تهیه سوپ لوبیا سبز . روش تهیه سوپ لوبیا سبز . طرز پخت سوپ لوبیا سبز

طرز تهیه سوپ لوبیا سبز . روش تهیه سوپ لوبیا سبز . طرز پخت سوپ لوبیا سبز

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,لوبیا سبز,سوپ لوبیا سبز,سوپ سریع,سوپ ساده,سوپ

طرز تهیه سوپ لوبیا سبز

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه


برای ۴ نفر

لوبیا سبز                                     نیم کیلو
بلغور جو                                        ۱لیوان
سیب زمینی                                 ۲۰۰گرم
گوجه فرنگی                                 نیم کیلو
فلفل سبز                                     ۲عدد (تند)
پیاز                                             ۲قاشق غذاخوری (سرخ شده)
سیر                                           ۱قاشق غذاخوری (سرخ شده)
آب                                             ۱لیتر
زردچوبه                                      ۱قاشق مرباخوری
نمک                                           به میزان لازم
فلفل                                         به میزان لازم
نعنا                                            به میزان لازم
گوشت                                       ۲۰۰گرم
طرز تهیه:ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و گوشت تکه ای
را کمی تفت میدهیم و سپس پیاز داغ را همراه با سیرداغ، بلغور و زردچوبه کمی
تفت می‌دهیم. سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و می‌گذاریم بلغور بپزد (اگر
آب آن تمام شد، دوباره آب اضافه می‌کنیم).سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به
شکل دلخواه خرد می‌کنیم و پس از پختن به سوپ می‌افزاییم. بعد از پخت گوشت
لوبیا سبز پخته، گوجه‌فرنگی پوست گرفته و له شده (با میکسر یا رنده) و در
صورت تمایل فلفل سبز را نیز به مخلوط بلغور اضافه می‌کنیم سپس آب، نمک و
فلفل غذا را اندازه کرده و می‌گذاریم جا بیفتد. اکنون می‌توانید سوپ را در
ظرف دلخواه بریزید و آن را با نعناع خشک، پیازداغ و سیرداغ تزیین کنید.

تهیه لوبیا سبز برای استفاده در این غذا

لوبیا
را به قطعات مورد علاقه (بستگی به نوع غذا دارد) خرد کرده، شسته و با
مقدارکمی آب (متناسب با وزن لوبیا)، نمک و یک لیوان آب گوجه‌فرنگی یا یک
قاشق رب گوجه‌فرنگی حل شده در آب، می‌پزیم. این طرز پخت لوبیا باعث می‌شود
که لوبیا له و چروک نشده و رنگ خود را حفظ ‌کند.

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای بلغور از برنج استفاده کنید.

۲)استفاده از نعنا و پیاز داغ و سیر در این غذا اختیاری است.

۳)اگر دوست دارید از گوشت چرخکرده در این غذا استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ لوبیا سبز . روش تهیه سوپ لوبیا سبز . طرز پخت سوپ لوبیا سبز


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas