خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه زیره پلو با گوشت خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه زیره پلو با گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه زیره پلو با گوشت خوشمزه و مجلسی

در بخش دستور پخت ، روش درست کردن زیره پلو با گوشت را انتخاب کرده ایم که غذایی خوشمزه، خوش عطر و مجلسی است.

 

زیره پلو با گوشت

 دستور پخت زیره پلو 

 

مواد لازم برای تهیه زیره پلو با گوشت

برنج: ۴ پیمانه

زیره سیاه :۲ قاشق غذاخوری

پیاز :۱ عدد

زعفران آب کرده :۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :به میزان لازم

کاری :به میزان لازم

پاپریکا: به میزان لازم

گوشت راسته گوساله یا گوسفند :۵۰۰ گرم

پیاز :۲ عدد متوسط

برگ بو:۲عدد

نمک و فلفل :به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

دارچین: به میزان لازم

زعفران آبکرده: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز پخت برنج زیره پلو با گوشت

برنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار می گذاریم. پس از دو ساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.

آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش می ریزیم و شعله را کم می کنیم. در قابلمه را گذاشته پس از ۱۵ دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش می کنیم. برنج را چشیده و نمک آن را اندازه می کنیم.

قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن می ریزیم. و زیره را که از قبل شسته و در صافی ریخته ایم لا به لای برنج ریخته و آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن می ریزیم. در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را می گذاریم. بعد از ۳۰ دقیقه برنج حاضر است.

 

طرز پخت گوشت زیره پلو با گوشت

برای تهیه زیره پلو با گوشت ابتدا گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و کمی زرد چوبه و فلفل و مقداری آب روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت برای گوشت در نظر بگیرید.

بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید. در انتهای طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقی مانده باشد.

آب گوشت را صاف کنید، یعنی پیاز و برگ بو را خارج کنید و دور بریزید. در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

بعد گوشت پخته را – که بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه کمی نمک و دارچین داخل تابه بریزید. تمام سطح آنرا سرخ کنید، زعفران را داخل تابه بریزید. نمک و ادویه آن را کنترل کنید و یک الی دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۲۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید.

 

 

منبع:کانال آشپزی سپیده


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas