خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه حُمُص . روش تهیه حمس . آموزش تهیه حمس
طرز تهیه حُمُص . روش تهیه حمس . آموزش تهیه حمس

طرز تهیه حُمُص . روش تهیه حمس . آموزش تهیه حمس

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,دسر لبنانی,غذای لبنانی,حمس,غذای عربی,حمص,طرز تهیه حُمُص,آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه,سایت آشپزی
طرز تهیه حُمُص

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

برای ۴ نفر

فلفل قرمز                                        به میزان لازم
روغن زیتون                                       به میزان لازم
آبلیمو                                              نصف لیوان
ارده                                                ۱لیوان
نمک                                               به میزان لازم
نخود                                               ۲لیوان (خام)
سیر                                                ۳حبه
حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش طعم است.
طرز تهیه: ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقیبماند.سپس نخود‌ها را در دستگاه مخلوط کن می‌ریزیم. ( از مخلوط کن دستی هم می‌توان استفاده کرد) کم‌کم آب نخود ) را می‌افزاییم تا نخودها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود.پوره نخود را در کاسه‌ای ریخته و سیر له شده را هم به آن می‌افزاییم. کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم، می‌چشیم تا حدی که مطلوب ذائقه‌مان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین می‌کنیم.

نکات آشپزی:

۱)حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آنها را یک بار بحوشانی و اب آن را خالی کنید.

۲)بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود.

طرز تهیه حُمُص . روش تهیه حمس . آموزش تهیه حمس


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :3 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas