خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » طرز تهیه بیسکویت گردویی خوشمزه و مجلسی برای عید
طرز تهیه بیسکویت گردویی خوشمزه و مجلسی برای عید

طرز تهیه بیسکویت گردویی خوشمزه و مجلسی برای عید

بیسکویت گردویی با یک نوشیدنی داغ میتونه یک عصرانه دلچسب در کنار عزیزانتون باشه و هم یک شیرینی مجلسی و خوشمزه برای عید نوروز .

پس در بخش انواع شیرینی مجله باحالیم همراه ما باشید تا طرز تهیه اون را به شما آموزش بدیم.

بیسکویت گردویی

مواد لازم

مغز گردو ۵۰ گرم

پودر قند ۳۰ گرم

دارچین نصف قاشق چایخوری

آرد نول الک شده یک قاشق سوپخوری

تخم مرغ یک عدد

شکر ۵۰ گرم

بیسکویت گردویی

دستور پخت بیسکویت گردویی

۵۰گرم مغز گردو، ۳۰گرم پودر قند، ۱/۲قاشق چ دارچین، ۱ قاشق سوپخوری ارد نول الک شده را در اسیاب برقی بریزید تا گردو پودر شود.

۱عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا پف کند.

سپس ۵۰ گرم شکر را به تدریج به ان بیفزایید و مجددا هم بزنید تا فرم بگیرد.

مخلوط گردو را به ان اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط گردو را در قیف قنادی با سرما سوره ساده بریزید و روی خمیر شیرینی داخل سینی را با ان تزیین کنید.

سینی را ۷تا۸ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل ، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بیسکوییتها و لبه ان طلایی شوند.

پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا بیسکوییت ها خنک شوند.

بیسکوبت گردویی را در ظرف مورد نظر بچینید سپس روی انها عسل گرم بمالید و با گلهای تزیینی فوندانت، تزیین و سرو کنید.

 

منبع:سانازسانیا


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas