خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه باقلا پلو مجلسی و خوشمزه با ته دیگ باقالی و نون
طرز تهیه باقلا پلو مجلسی و خوشمزه با ته دیگ باقالی و نون

طرز تهیه باقلا پلو مجلسی و خوشمزه با ته دیگ باقالی و نون

مگه میشه شوید و باقلای تازه ببینی و نخوای یک باقلا پلو خوشمزه بپزی؟ باقالی پلو را می تونید با ماهیچه یا با مرغ یا با گوشت چرخ کرده قلقلی شده سرو کنید.

باقلا پلو خوشمزه , باقالی پلو مجلسی

دستور پخت باقلا پلو با ته دیگ باقالی

باقلا پلو یکی از انواع پلو مجلسی و شیکه خصوصا اگه با همراه با مرغ سرو بشه.

 

طرز تهیه مرغ 

من اول مرغ را چند دقیقه ای با آب و نمک، زرد چوبه ، پیاز و سیر جوشوندم و آبش را خالی کردم.

بعد مرغ را شستم و توی ماهیتابه روغن ، نمک، فلفل ، زردچوبه و زعفرون ریختم و مرغ را سرخ کردم و کنار گذاشتم.

توی یک قابلمه پیاز رنده شده را تفت دادم. نمک و فلفل و زرچوبه اضافه کردم. بعد رب گوجه فرنگی را ریختم و تفت دادم.

۲ لیوان آب و آب یک نارنج تازه را اضافه کردم. هویج و فلفل دلمه ای و مرغ را روی سس گذاشتم .

روی اجاق گذاشتم تا با حرارت ملایم بپزه. حین پخت روش را با برس محلول زعفرون زدم.

 

طرز تهیه باقلا پلو

شوید خرد شده و باقالی رو کمی تفت دادم. کمی هم برگ سیر تازه اضافه کردم. بعد آب را پیمونه کردم و ریختم.

به ازای هر پیمانه برنج، ۱ پیمانه آب اضافه کردم به اضافه ۱ پیمانه آب اضافه. ینی برای ۲ پیمانه برنج ۳ پیمانه آب اضافه کردم.

عصاره گوشت و نمک هم اضافه کردم تا جوش اومد. بعد برنج خیس خورده را اضافه کردم تا آبش کشیده شد.

توی یک قابلمه دیگه باقلاها را چیدم. یک تکه نان را گرد برش زدم و گذاشتم روی باقالیا تا موقع ریختن برنج باقالیها بهم نریزه. بعد هم برنج رو روش ریختم وگذاشتم تا دم کشید.

 

نکته : مرغ را به هر روشی که دوست دارید میتونید آماده کنید.

 

 

منبع:پیج اینستای مبینا غلامی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas