خانه » آشپزی » دستور پخت » طرز تهیه آش آبادانی . طرز پخت آش آبادانی . آموزش پخت آش آبادانی
طرز تهیه آش آبادانی . طرز پخت آش آبادانی . آموزش پخت آش آبادانی

طرز تهیه آش آبادانی . طرز پخت آش آبادانی . آموزش پخت آش آبادانی

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,آش عربی,آش فلفلی,آش تند,آش آبادانیآش جنوبی,آش


طرز تهیه آش آبادانی

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۵ ساعت

 

مواد اولیه :  برای ۶ نفر

 

گوشت                                     ۲۵۰گرم (بدون چربی)

نخود                                         نصف پیمانه

لوبیا سفید                                 نصف پیمانه

عدس                                      ۱پیمانه

برنج                                         ۲پیمانه

پیاز                                          ۱عدد
تره                                           نیم کیلو

نمک                                         به میزان لازم

فلفل قرمز                                  به میزان لازم

زردچوبه                                     به میزان لازم

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کمی گرفته شود سپس کمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کرده و وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد با مقداری آب حدودا ۱ساعت بپزند.بعد از مدت ذکر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.بعد از آماده شدن روی این آش را با کشک، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

 

 

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,آش عربی,آش فلفلی,آش تند,آش آبادانیآش جنوبی,آش


نکات آشپزی:

۱) این آش در آبادان به صورت بسیار تند سرو میشود.
۲) این آش باید به قدری بپزد که دقیقا مثل حلیم گوشت آن ریش ریش شود.

۳) حواستان باشد آش را چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.

طرز تهیه آش آبادانی . طرز پخت آش آبادانی . آموزش پخت آش آبادانی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :1 میانگین رای ها :1 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas