خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » شیرینی عید : طرز تهیه کوکی پسته ای و فندقی خوشمزه و مجلسی
شیرینی عید : طرز تهیه کوکی پسته ای و فندقی خوشمزه و مجلسی

شیرینی عید : طرز تهیه کوکی پسته ای و فندقی خوشمزه و مجلسی

در بخش انواع شیرینی مجله با حالیم دستور تهیه یک شیرینی بی نظیر را براتون انتخاب کردیم. کوکی پسته ای و کوکی فندقی ترد و خوشمزه با ظاهر زیباشون برای پذیرایی عید نوروز عالی هستن. با ما همراه باشید.

کوکی پسته ای و فندقی

دستور پخت کوکی پسته ای و فندقی شیرینی مجلسی

خمیر کوکی فندقی و کوکی پسته ای یکیه. شما می تونین از بادام و گردو هم برای تزیین این کوکی ها استفاده کنید.

 

مواد لازم

کره ۷۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
آرد ۱۷۰ گرم
هل کمی
تخم مرغ ۱ عدد

کوکی پسته ای و فندقی شیرینی مناسب عید نوروز

 

طرز پخت 

کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تخم مرغ و هل را اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید.

اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید تا وقتی خمیر به دستتون نچسبه البته خمیر باید لطیف باشه.

من به خمیر پسته ای زعفران اضافه کردم که زعفرانی شد و خمیر فندقی بدون زعفرانه.

بعد به دلخواه فرم بدید و بگذارید داخل فر ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵/۲۰ دقیقه بپزه.

بعد از پخت و خنک شدن کوکی پسته ای ، آنها را با شکلات و خلال پسته و فندق تزیین کنید.

 

 

منبع:پیج فاطمه صادق پور/my.sweet_kitchen

 


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas