خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » شیرینی عید : طرز تهیه قرابیه بادامی خوشمزه و مجلسی
شیرینی عید : طرز تهیه قرابیه بادامی خوشمزه و مجلسی

شیرینی عید : طرز تهیه قرابیه بادامی خوشمزه و مجلسی

قرابیه یکی از معروفترین شیرینی های سنتی تبریزه. این شیرینی مجلسی و خوشمزه بیشتر در مراسم های رسمی سرو میشه. در تهیه قرابیه میشه از بادام یا گردوی پودر شده استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه قرابیه بادامی را خواهید دید. این شیرینی بسیار لطیف و خوش طعمه و برای عید نوروز مناسبه.

شیرینی عید , قرابیه بادامی

دستور پخت قرابیه بادامی

دوستان عزیز من بارها با این دستور قرابیه بادامی درست کردم. خیلی خوشمزه میشه.

 

مواد لازم برای تهیه قرابیه بادام

سفیده تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
بادام درختی خرد شده ۱۵۰گرم

شکر ۲۰۰گرم
پودر نارگیل ۵۰گرم

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق مرباخوری

روش پخت قرابیه بادامی

بادام، شکر ، پودر نارگیل و نصف سفیده تخم مرغ ( یک عدد رو نگه میدارییم واسه بعد) را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا خمیری شکل شود.

خمیر را ۸ ساعت در جای سرد میگذاریم بماند. (من شب آماده میکنم تا صبح میمونه صبح بقیه ی مراحل رو انجام میدم)

بعد از ۸ ساعت موادمون را ۲ بار چرخ می کنیم. مرحله ی مهم چرخ کردن مواد است.

سپس ۲ قاشق روغن مایع و ۱ عدد سفیده تخم مرغ مونده و آبلیمو و وانیل رو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.

در این مرحله با چشم تشخیص میدیم اگه خمیر سفت بود کمی سفیده تخم مرغ و اگه شل بود پودر بادام یا پودر نارگیل اضافه می کنیم.

قوام این مایه نه شل هست نه سفت. موادمون را داخل قیف ماسوره ساده می ریزیم.

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و حتماً چرب با روغن جامد چرب می کنیم. با قیف خمیرها را در سینی گذاشته و با مغز پسته و بادام خلالی دلخواه تزیین می کنیم.

سینی را در در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه مدت ۱۵ تا ۱۰ قرار می دهیم.

نکته :  تا قرابیه بادامی ها سرد نشده اند، آنها را از کاغذ جدا نکنید.

نوش جونتون

 

 

منبع:کانال آشپزی سپیده-لیلی


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :5 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas