خانه » آشپزی » شیرینی و کوکی » دستور تهیه لوز پسته قالبی مجلسی برای عید نوروز
دستور تهیه لوز پسته قالبی مجلسی برای عید نوروز

دستور تهیه لوز پسته قالبی مجلسی برای عید نوروز

لوز پسته یکی از انواع شیرینی آسان و خوشمزه هست که نیاز به فر نداره. در این پست روش تهیه این شیرینی مقوی و خوشمزه به صورت قالبی تقدیمتون میشه.

لوز پسته برای پذیرایی عید نوروز عالیه. لوز پسته باید در فریزر نگهداری شود.

لوز پسته قالبی , شیرینی عید نوروز

طرز تهیه لوز پسته قالبی مجلسی

این دستور امتحان شده و ازتجربیات آرزو بانو است.

 

مواد لازم

پودر پسته : ۲۰۰ گرم
شکر: نصف پیمانه
آب و گلاب با هم: یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۵۰ گرم
مروارید خوراکی برا تزیین

طرز تهیه

مرحله ۱ – آب، گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود ولی مراقب باشید تا شهد زیاد نجوشد.

(جوشیدن در حدی باشد که وقتی یک قاشق از شهد را برداشته و خالی کردید آخرین قطره شهد با غلظت بچکد)

مرحله ۲ – پودر پسته و پودر قند را با هم مخلوط کرده و در آسیاب نرم کنید بطوریکه به روغن نیافتد، سپس نشاسته را به آن اضافه کنید.

مرحله ۳ – مخلوط پودر پسته را کم کم به شهد سرد شده اضافه کنید تا خمیر متوسطی درست شود.

سپس کف قالب ها را کمی نشاسته ذرت پاشیده و از مخلوط لوز داخل قالب پر کنید.

مرحله ۴ – برای ۴۰ دقیقه در یخچال گذاشته،

نکته :

البته میتونید کف یه قالب مستطیل رو نشاسته ذرت یا پودر پسته خیلی کم بپاشین و لوز رو داخلش پهن کنید وبعد برش بزنید

مرحله ۵ – در نهایت لوزهای قالبی را کاملا از قالب جدا کرده و پودر پسته بزنید و در ظرف در دار گذاشته و در فریزر نگهداری کنید.

 

منبع:شف آرزو/کانال آشپزی با سپیده


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5 ( تعداد رای دهنده :2 میانگین رای ها :3 از 5 )
Loading..
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
call espinas